Dorești să programezi o vizită?

Obiectivul Altesse este de a oferi clientilor nostri produse de calitate dar si cele mai bune servicii. Astfel ca pe langa alegerea de a fi distribuitorul oficial al celor mai renumite branduri din categoria rochiilor de mireasa si de seara si din dorinta de a oferi clientilor rochii perfecte pentru fiecare silueta, am deschis propriul atelier de croitorie unde executam cu deosebita finete si maiestrie retusuri si ajustari.

Puteți apela la atelierul nostru de croitorie pentru orice tip de operațiuni, de la retușuri simple, pana la modificari complexe, fie ca sunteti client Altesse, fie ca ati achizitionat produsul din alt magazin.Vom analiza impreuna aceste aspecte in asa fel incat sa fiti pe deplin multumiti de serviciile oferite de noi.

Va oferim servicii complete de croitorie, putand raspunde la oricare cerere in domeniul croitoriei si confectiilor textile. Avem cei mai buni specialisti in croitorie precum si dotari de ultima generatie, toate acestea pentru a obtine cele mai bune rezultate. Avem misiunea si filozofia clientului multumit.

Indiferent de complexitatea solicitarii dumneavoastra – de la crearea unui tiv simplu si pana la stramtat sau modificat orice tip de articol – personalul nostru are calificarea necesara pentru a efectua orice tip de modificare a hainelor. Va garantam ca angajatii nostri sunt pregatiti sa inteleaga exact ceea ce va doriti, sa modifice sau sa retuseze in cel mai scurt timp un produs vestimentar, astfel incat sa aiba exact aspectul pe care vi l-ati dorit.

Va punem la dispozitie serviciile noastre de croitorie rapida, venind astfel in sprijinul dumneavoastra pentru orice fel de urgenta. Modificarea la termen sau in regim de urgenta pentru toata gama de confectii si articole textile, fie pentru articole singulare sau linii complete de articole.

Colaboram cu magazinele care vand haine !

Aveti un business in domeniu si clientilor directi nu li se potrivesc marimile sau au pretentia sa li se modifice hainele pe gustul lor?

Ne contactati si putem stabili un protocol menit sa rezolve rapid si convenabil cerintele clientilor dumneavoastra.

Altesse Bridal Store

Calea Craiovei nr.48, Pitesti, ARGES

Telefon : +4(0)747.49.49.49

magazin.altesse@gmail.com

www.altesse.ro