Cum sa iti iei singura masurile?

La Altesse, ne dorim să vă ajutăm să vă simțiți încrezătoare și să vă bucurați de experiența de a vă măsura singure și alegerea corectă a rochiei de mireasă sau de ocazie.

Pas cu pas: Cum să îți iei singură măsurile

1. Echipament necesar

Pentru a începe, veți avea nevoie de o bandă metrică flexibilă, un instrument esențial pentru a vă măsura cu precizie. Asigurați-vă că sunteți într-un mediu liniștit și bine luminat, pentru a evita orice posibile erori.

2. Măsurarea bustului

Începeți prin măsurarea bustului, în jurul celei mai pline părți a sânilor. Asigurați-vă că banda metrică este fixată în mod confortabil, dar nu strâns. Notați această măsură, deoarece ea va fi folosită pentru a determina mărimea corectă a bustului.

3. Măsurarea taliei

A doua măsură importantă este talia. Găsiți locul natural al taliei, care este de obicei chiar sub coaste. În timp ce vă măsurați talia, asigurați-vă că respirați normal și că banda metrică este fixată corespunzător.

4. Măsurarea șoldurilor

Măsurați șoldurile în partea cea mai largă a acestora. Acest pas este crucial pentru a alege o rochie care se va potrivi perfect formei dumneavoastră.

5. Măsurarea lungimii rochiei

Dacă sunteți interesată de lungimea rochiei, măsurați de la partea de sus a umărului până la locul unde doriți să se termine rochia. Acest lucru este util mai ales pentru rochiile lungi, pentru a vă asigura că veți avea lungimea dorită.

6. Consultarea ghidului de mărimi

După ce ați obținut toate măsurile, consultați ghidul nostru de mărimi. Acesta vă va ajuta să identificați mărimea corespunzătoare în funcție de măsurile pe care le-ați luat. În cazul în care măsurile se încadrează în mai multe mărimi, optați pentru cea mai mare mărime și veți putea face ajustări ulterioare cu ușurință.

7. Sfaturi suplimentare

  • Recomandăm să vă măsurați cu lenjerie adecvată pentru a obține cele mai precise rezultate.
  • Dacă aveți îndoieli sau întrebări, nu ezitați să ne contactați. Echipa noastră de experți vă stă la dispoziție pentru a vă oferi sfaturi și asistență.

La Altesse, suntem aici pentru a vă ghida în fiecare pas al procesului de alegere a rochiei perfecte. Ne dorim să vă simțiți încrezătoare și frumoase în ziua cea mare sau la evenimentul special. Alegând să vă măsurați singure, vă implicați în crearea unei experiențe personale și autentice, iar noi suntem bucuroși să facem parte din această călătorie a eleganței și stilului.